Retik-tekstiilit

Kompressiohousut mittatilauksena

Retik-kompressiohousut tehdään aina mittatilauksena, täydellisesti sopiviksi, ja siksi kompression hyödyt saadaan maksimaalisesti käyttöön. Housut ovat nousemassa urheilumarkkinoiden johtavaksi kompressiotuotteeksi.

Retik-kompressiohousut

Vuosien kokemus kompression vaikutuksista ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät Retik-kompressiohousuissa. Materiaalien kudosrakenteet ja kompressiokankaiden optimaalinen asettelu tukevat lihasrunkoa ja tuottavat miellyttävän, toiminnallisen kompression.

Retik tuottaa asteittain kevenevän kompression nilkoista ylöspäin aina reisiin ja lantioseutuun asti, millä saadaan tehostettua veren ja kudosnesteiden kulkua sydäntä kohti.

Retik-kompressiohousut tehdään mittatilauksena, jossa asiakkaasta otetaan 21 eri mittaa. Kompressioluokka on I. Mittatilaushousut sopivat kaikille vartalotyypeille ja ovat miellyttävät pitää yllä.

Retikin materiaali, lycran ja nailonin yhdistelmä, on hengittävää, kuivuu nopeasti ja säilyttää muotonsa hyvin.

Kiinnostuitko?

Hinta 295 €

Aloita tilauksen tekeminen täyttämällä mitat tilauslomakkeelle ohjeiden mukaisesti. Osta tuote verkkokaupassamme ja lähetä tilauslomake osoitteeseen myynti@sport-techglobal.fi. Isommissa tilauksissa lähetä yhteydenottopyyntö tilauslomakkeineen osoitteeseen myynti@sport-techglobal.fi.

Lataa esite
Lataa mittausohjeet
Lataa tilauslomake

”Kompression taso on korkein, mitä olen koskaan käyttänyt.”

”Erittäin hyvä kompressio, yksityiskohdat onnistuneet juuri minulle.”

”Materiaali hengittävää, eikä hikoiluta läheskään yhtä paljon kuin muut, joita olen kokeillut.”

”Toimivat hyvin lennoilla. Vähentävät turvotusta ja nopeuttavat toipumista varsinkin pitkän lennon jälkeen.”

”Maaginen lisä lonkanalueen liikkuvuuteen, kompressio jämäkän tuntonen ja istuvuus erinomainen.” Tapio Viinamäki – Defendo 1. lvl instructor