Painopeitto

Painopeitto unta rauhoittamaan

Sleep To Go -painopeitto rauhoittaa untasi. Peiton vaikutus perustuu miellyttävään painon tunteeseen, joka vaikuttaa mielihyvähormonien lisääntymiseen ja kehon rauhoittumiseen.

Sleep To Go -painopeitto

Painopeiton avulla nukut rauhallisesti ja levollisesti. Peiton paino vähentää sympaattisen hermoston aktiivisuutta ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Peitto vaikuttaa kehon syvätuntoon ja lisää mielihyvähormonien tuotantoa, jolloin keho rauhoittuu ja uni syvenee. Levoton liikehdintä ja turha kääntyily nukkumisen aikana vähenee. Peitto on erinomainen valinta myös päiväunille.

Painopeittoa on käytetty jo pitkään rauhoittamaan mm. ADHD- ja autismilapsia sekä levottomia vanhuksia. Viime vuosina peiton käyttö on yleistynyt myös unettomuuden hoidossa. Tutkimuksissa painopeiton on objektiivisesti todettu lyhentävän nukahtamiseen kuluvaa aikaa sekä vähentävän yön aikaista liikehdintää. Subjektiivisesti painopeiton käyttäjät kokevat nukkuvansa laadullisesti paremmin kuin ilman peittoa.

Peittoja on saatavilla sekä aikuisten että lasten kokoisina.

Lisätietoja painopeitosta tuotesivultamme

Kiinnostuitko?

Hinta 139 € / 119 €

Tilaa peitto verkkokaupassamme. Isommissa tilauksissa lähetä yhteydenottopyyntö osoitteeseen myynti@sport-techglobal.fi.

Tilaa painopeitto verkkokaupassa
Tilaa lasten painopeitto verkkokaupassa