Sport Technology Global

Tarinamme

Sport Technology Global, tuttavallisemmin STG, sai alkunsa kuin tilauksesta. Pitkään jääurheilun taustajoukoissa vaikuttanut A-P Tauriainen kuuli joukkueiden usein päivittelevän, ettei välttämättömiä tuotteita ole aina saatavilla järkevään hintaan. Eipä aikaakaan, kun tutulta urheiluteippien valmistajalta oli testierä myynnissä. Se vietiin käsistä, ja ilmoille lensi idea yrityksen perustamisesta tilanteen korjaamiseksi.

Tämän innoittamana teippien rinnalle valikoimaan otettiin pian muitakin urheiluun liittyviä tuotteita. Yritys- ja urheilumaailman kasvavaan kysyntään hyvinvoinnin ja palautumisen edistämiseksi vastattiin omilla STG-analyyseillä. Urheiluteknologiaa valikoimissa edustavat mm. Oura-älysormus ja Retik-mittatilauskompressiohousut.

Pienessä yrityksessä toimintatavat ovat ketteriä; uusia tuotteita ja innovaatioita tuodaan asiakkaiden saataville nopeasti ja edullisesti niin urheilun kuin yritysten tarpeisiin.

Kokemusta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä löytyy STG:n riveistä yhteensä kymmeniä vuosia. Asiakkaiden luottamus ansaitaankin sillä, että tuotteet tunnetaan läpikotaisin. Kun ne ovat joko itse kehitettyjä tai omasta käytöstä tuttuja, ja aina huolellisen tarkastelun läpikäyneitä, on luotettavia ja toimintavarmoja ratkaisuja helppo tarjota.

Tutustu tiimimme