MoveSole

Voiman ja kuormituksen mittaukseen

MoveSole Steplab -mittauslaite mittaa kuormituksen voimaa ja painon jakautumista jalkapohjassa. Mittauslaite auttaa kehittämään voimantuottoa ja tekniikkaa huomaamattoman pohjallisen avulla.

MoveSole StepLab

Sport Technology Global Oy:n edustama MoveSole-mittauslaite on urheilumaailman uusin high-tech -tuote.

MoveSole-järjestelmällä pystyt kontrolloimaan urheilijan alaraajan kuormituksen muutoksia muun muassa vammautumisesta johtuneen kuntoutuksen yhteydessä. Voit siis verrata kuormituksen kehitystä, mutta vain, jos olet tehnyt alkukartoituksen esimerkiksi ennen kauden alkua. Lisäksi pohjallinen on omiaan kertomaan, onko painon jakautuminen jalkapohjassa optimaalinen voimantuottoon sekä parhaan tekniikan saavuttamiseksi lajissa.

Mobiili mittauslaite, MoveSole StepLab, koostuu langattomasti toisissaan yhteydessä olevista MoveSole-mittauspohjallisista ja -päätelaitteesta. MoveSole-pohjallinen mittaa seitsemän sensorin avulla jalan käytön aikana jalkaan muodostuvan voiman muutosta, jakautumista sekä kontaktiaikaa. Pohjallinen lähettää mittausdatan langattomasti MoveSole-päätelaitteelle, joka puolestaan muodostaa datasta visuaalisen raportin.

MoveSole StepLab:n tuottamat mittaustulokset osoittavat:

  • jalan alla muodostuvan voiman muutoksen ja ajoituksen sensorikohtaisesti
  • kävelyn ajoitukset kantaiskusta, keskitukivaiheesta ja varvastyöntövaiheesta
  • jalkaan kohdistuvan kokonaisvoiman
  • voiman jakautumisen jalkapohjassa sekä painon jakautumisen jalkojen välillä

MoveSole StepLab koostuu seuraavista tuotteista:

MoveSole-mittauspohjallinen mittaa voiman muutoksia jalan alla ja lähettää datan MoveSole-päätelaitteelle. Jokaisesta askeleesta mittauksen aikana muodostuu dataa usean sadan näytteen verran.

MoveSole-päätelaitelaite vastaanottaa mittauspohjallisen lähettämän mittausdatan langattomasti. Mittaustulokset näytetään päätelaitteen näytöllä ja niistä muodostetaan mittausjakson raportti.

Lisätarvikkeet MoveSole StepLab -käyttöä varten: USB-laturi ja -kaapeli, nilkkaremmit ja käyttöohje.

Ohut ja kevyt MoveSole-pohjallinen on huomaamaton käytössä, ja se sopii niin jalkineeseen kuin luistimeenkin. MoveSole StepLab on käyttövalmis alle minuutissa. Mittaustilanne aktivoidaan ensin älylaitteessa, jonka jälkeen pohjallinen käynnistyy automaattisesti kävellessä tai luistellessa ilman erillistä käynnistämistä. Data tallennetaan csv-tiedostona, joka on helposti luettavissa millä tahansa taulukkolaskentaohjelmalla.

Kiinnostuitko?

Antti-Pekka Tauriainen
Sales Director
040 0164 129
ap@sport-techglobal.fi

Lataa esite