Yhteistyössä – Coaching Lab

Coaching Lab – Haastaa kasvamaan

Coaching LABin® missio on auttaa yrityksiä vahvistamaan menestystekijöitään ja lisätä työyhteisön hyvinvointia. Autamme korjaamaan olemassa olevia haasteita, sekä haastamme hyviä työyhteisöitä kasvamaan entistäkin paremmiksi.

ARVOJAMME ovat rehti työnteko, reilu meininki, aito hyvinvointi, vastuunottaminen itsestä ja koko työyhteisöstä välittäminen. Uskomme myös jatkuvan kehittymisen ja oivaltamisen tuomaan iloon ja kukoistavampaan elämään.

TIEDÄMME MYÖS, että mikäli yritys haluaa pitää kilpailukykynsä, sen on pidettävä työntekijöistään hyvä huoli – eikä pelkästään vain juhlapuheissa, vaan jokapäiväisessä arkisessa aherruksessa.

HYVINVOIVAT JA OSAAVAT IHMISET tekevät menestyksen, eivätkä hyvin pidettyinä ole ensimmäisten joukossa karkaamassa kilpailijalle tai ulkomaille.

HAASTEET KUULUVAT ELÄMÄÄN, OLEELLISTA ON KASVAA NIITÄ SUUREMMAKSI

Meillä on käytössä parhaat valmennustyökalut, joilla voimme auttaa työyhteisöä haasteissa eteenpäin. Olemme saaneet monia pattitilanteita korjattua, ja monen väsähtäneenkin työilmapiirin käännettyä positiiviseksi, valmennuksen avulla. Ja sehän tietysti näkyy tuloksessakin ennen pitkää.

Coaching Lab -valmennus

”TÄÄLLÄHÄN ONKIN IHAN MUKAVA OLLA TÖISSÄ!”
Ilomme on ollut kuulla ylläoleva lause valmennukseemme osallistuneelta ihmiseltä, joka vain muutamaa kuukautta aikaisemmin oli suunnittelemassa irtisanoutumista, kuten oli tehnyt 30 % kyseisen yrityksen henkilökunnasta.

Valmennus voi todella toimia joskus jopa sateentekijänä, vaikkei mistään ihmeestä tai salatieteestä ole kysymys. Kysymys on enemminkin oikeista työkaluista ja päätöksestä ruveta käyttämään niitä. Ensinhän ne täytyy tietysti oppia, ja siinä me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää Sport Technology Globalin ja Coaching Labin yhteispalveluista:

Auli Hedman

CEO, Business Coach
0400 796 688
auli.hedman@coachinglab.fi
www.coachinglab.fi

STG-analyysin myötä pelaajamme ovat oppineet ottamaan enemmän vastuuta omista päivittäisistä valinnoistaan.

Hero Mali, Fysiikkavalmentaja, Helsingin Jokerit

Palautumisen seuranta on pelaajan kehittymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Juha Malinen, Päävalmentaja, Suomen U21-jalkapallomaajoukkue