QuietOn-vastamelu­korvatulpat

Meluisiin tiloihin ja nukkumiseen

QuietOn Original on markkinoiden ainoa korvatulppa, jossa yhdistyy passiivinen äänenvaimennus ja aktiivinen vastameluteknologia.

QuietOn Sleep -korvatulpan design on suunniteltu nimenomaan paremman unen tueksi. Pienemmän kokonsa vuoksi se mahdollistaa vielä paremman nukkumisen.

Quieton-vastamelukorvatulpat

QuietOn Original on markkinoiden ainoa korvatulppa, jossa yhdistyy passiivinen äänenvaimennus ja aktiivinen vastameluteknologia. Tämä sisäänrakennettu teknologia suodattaa hyvin matalien taajuuksien ääniä, kuten esimerkiksi lentokoneen matkustamo- tai avokonttorimelua, ja luo näin kuulijalle hiljaisemman ja siten rauhallisemman äänimaailman. Voit käyttää QuietOn-korvatulppia huomaamattomasti lähes missä ja milloin tahansa, rasittamatta kuitenkaan korvia. QuietOn on sinulle sopiva väline mihin tahansa tilaan tai tilanteeseen, jossa koet melun olevan haitaksi, tai kun haluat nukkua rauhassa. Tämän kaiken takaa jopa 40 desibelin aktiivinen äänenvaimennus.

Korvatulppiin on rakennettu sisään 50 tuntia kestävä akku. Tuote on langaton, helppo käyttää ja se kulkee mukana helposti omassa latauslaatikossaan. Tuotteella on EN352 (Kuulonsuojaus) ja IP54 (pöly ja vesi) sertifikaatit. Huomaa että QuietOnin korvatulpissa ei ole bluetooth-, Wifi- tai Radio-ominaisuuksia. Tuote ei sovellu musiikin kuunteluun.

ENNAKKOMARKKINOINNISSA nyt QuietOn Sleep

Tämän QuietOn Sleep -korvatulpan design on suunniteltu nimenomaan paremman unen tueksi. Pienemmän kokonsa vuoksi se mahdollistaa vielä paremman nukkumisen. Lisäksi tässä korvatulpassa on kaksi eri aktiivitoimintoa, 40 desibelin ja 20 desibelin vaimennus.

Huomaa että QuietOnin korvatulpissa ei ole bluetooth-, Wifi- tai Radio-ominaisuuksia. Tuote ei sovellu musiikin kuunteluun.

QuietOn Sleep on saatavilla joulukuun 2019 aikana.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

myynti@sport-techglobal.fi

Tilaa QuietOn Original
Tilaa QuietOn Sleep