Oura2019-09-10T08:00:56+00:00

Ouraring

Oura tuo tasapainoa

Oura on hyvinvointisormus, joka mittaa tarkasti unta, aktiivisuutta ja palautumista. Tyylikästä, helppokäyttöistä sormusta hallinnoidaan älypuhelinsovelluksen kautta. Ouran avulla ymmärrät kehoasi ja sen reaktioita paremmin.

Kehittämämme STG-analyysi™ hyödyntää Oura-sormusta unen ja palautumisen mittaamisessa. Seurannan perusteella autamme tunnistamaan uneen ja palautumiseen vaikuttavia tekijöitä sekä tekemään parempia valintoja oman suorituskyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tutustu STG-analyyseihin tarkemmin.

  • Oura-hyvinvointisormuksen sovitussormussetti oikean sormuskoon määrittämiseksi. Tilaa oma sormuksesi.
  • Oura Ring

    314,00 419,00 
    Oura-hyvinvointisormus mittaa tarkasti unta, aktiivisuutta ja palautumista. Se auttaa ymmärtämään paremmin kehoasi ja sen reaktioita. Unen mittaus on markkinoiden tarkimpia, ja sormuksen käyttö 24/7 on vaivatonta. Oura-applikaation ja pilvipalvelun avulla unen ja palautumisen seuranta on sujuvaa. Aamulla herättyäsi tiedät, kuinka valmis olet kohtaamaan tulevan päivän haasteet. Lisätietoja sormuksesta löydät Ouran nettisivuilta. Isompien tilausten osalta kysy tarjous myynti@sport-techglobal.fi. Räätälöimme myös tarvittaessa joukkueellesi, valmennettavillesi tai yrityksellesi valvotun palautumis- ja unitutkimuksen, STG-analyysin. Lue lisää STG-analyyseistä. Kysy lisää anu@sport-techglobal.fi tai 050 558 0529. Toimitusaika tällä hetkellä 5 – 8 viikkoa mallista riippuen. Jos tarvitset sovitussormussetin oikean sormuskoon määrittämiseksi, tilaa setti tästä.