Analyysit junioreille

Lepo tekee urheilijan

Nuoren urheilijan kehittymisen edellytyksenä on riittävä palautuminen. Kuormittavan harjoittelun jälkeen on tärkeää varmistaa riittävän laadukas unen saanti, sillä mm. kasvuhormonin eritys ja proteiinisynteesi aktivoituvat nukkuessa. Tehokas harjoittelu ilman riittävää palautumista ajaa kehon nopeasti ylikuormitustilaan, lisää vammautumisriskiä ja heikentää keskittymistä mm. koulussa.

Uni säätelee aivojen energiatasapainoa, virkeyttä ja suorituskykyä. Se palauttaa fyysisestä rasituksesta sekä edistää oppimista ja aivojen elpymistä. Unen ja optimaalisen palautumisen taustalla on säännöllisen vuorokausirytmin omaksuminen, niin arkena kuin viikonloppuna.

STG-analyysi™ (Sleep to Grow) mittaa unta ja palautumista Oura-sormuksella. Seurannan perusteella autamme tunnistamaan uneen ja palautumiseen vaikuttavia tekijöitä sekä tekemään parempia valintoja oman suorituskyvyn edistämiseksi.

Analyysin vaiheet:

  • Luento unesta ja palautumisesta
  • Oura-älysormuksen käyttökoulutus
  • Unen ja palautumisen seuranta Oura-lainasormuksella (2 vk)
  • Team View -valmentajanäkymän käyttömahdollisuus
  • Yhteenvetoluento

Treenin tueksi Oura

Oura-älysormus mittaa tarkasti unta, aktiivisuutta ja palautumista. Ouran avulla ymmärrät kehoasi ja sen reaktioita paremmin. Voit hyödyntää palautumistiedot harjoittelun rytmityksessä ja saavuttaa tavoitteesi helpommin ja turvallisemmin.

Unen mittaus Ouralla on markkinoiden tarkimpia, ja sormuksen käyttö 24/7 on vaivatonta. Oura-applikaation ja pilvipalvelun avulla saat arvokasta tietoa siitä, miten keho on palautunut edellisen päivän harjoittelusta ja millaiseen rasituksen olet valmis tänään.

stganalyysi™

Hinta alkaen 250 € / hlö
Ryhmässä 145 € / hlö

Kokoa ryhmä ja pyydä tarjous!

Meidän kauttamme myös laadukkaat, lajikohtaiset testauspalvelut. Ota yhteyttä!

Anu Perälä

Wellness Specialist
050 558 0529
anu@sport-techglobal.fi

STG-analyysin myötä pelaajamme ovat oppineet ottamaan enemmän vastuuta omista päivittäisistä valinnoistaan.

Hero Mali, Fysiikkavalmentaja, Helsingin Jokerit

Palautumisen seuranta on pelaajan kehittymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Juha Malinen, Päävalmentaja, Suomen U21-jalkapallomaajoukkue